dibond bedrukken

Dibond panelen - uitstekende keuze als je op zoek bent naar een stevig en duurzaam materiaal

Dibond panel bestaat uit een aluminium sandwichpaneel met een polyethyleen kern. Dit materiaal is licht van gewicht, maar toch stevig en bestand tegen weersinvloeden en corrosie. Bovendien is dibond zeer geschikt om op te printen.

Als je kiest voor dibond panelen, dan heb je verschillende printopties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor direct-to-substrate printing, waarbij de inkt direct op het dibond paneel wordt gedrukt. Dit zorgt voor een heldere en scherpe afdruk met een hoge kleurdiepte. Ook kun je kiezen voor het gebruik van een folie of sticker die op het dibond paneel wordt geplakt. Dit biedt meer flexibiliteit in het ontwerp en de kleurkeuze.

Kenmerken

Dibond panelen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor buitenreclame, zoals gevelbekleding, bewegwijzering, bouwborden en bedrijfsnaamborden. Maar ook voor binnenreclame, zoals winkeldisplays, beursstands, fotoprints en interieurdecoratie.

Kortom, dibond printen biedt een hoogwaardige oplossing voor je bedrijfsreclame en promotionele uitingen. Het materiaal is stevig, licht van gewicht en geschikt voor verschillende toepassingen. Daarnaast biedt het een heldere en kleurechte afdruk, waardoor je ontwerp er lang goed uit blijft zien.

Heeft u een vraag over een product?

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden

Contact Page Form
X