Onlangs geplaatst

Onlangs hebben wij in Mariakerke twee muurframes met spandoeken ...

 

Textiel lichtbakken

Textiel lichtbakken

Als u zich wilt differentiëren van anderen, dan is een LED textiellichtbak de oplossing. LED verlichting achter het textieldoek trekt meer aandacht en creëert het beeld extra  duidelijk in een  donkere omgeving. De weergave wordt erdoor meer levendig.  Het licht wordt ontwikkeld door middel van powerleds die in de zijkant van het brede profiel geplaatst zijn. Led verlicht werkt op 12 volt, is zeer economisch, heeft een lange levensduur en is volstrekt beschermd in openbare omgeving.

Wenst u een volledig verandering van een ruimte voor eventjes, dit kan door gewoon een verwisseling van het textieldoek. Ideale toepassingen zijn interieurs, winkels, showrooms, horeca, hotels, kantoorinrichtingen, beurstanden en evenementen.  Eenvoudig toepasbaar bij seizoenswisselingen, merklancering, reclame-uitingen enz. We denken graag met u mee en passen onze jaarlange ervaring toe om sterk uit de hoek te komen.

We gebruiken voor onze frameloze textiel lichtbakken T-flex profielen. Onze textiel lichtkasten laten je toe om jou voorstelling op een extreem charmante manier te tonen. De verbinding van onze lichtboxen met zijn diverse vormen en textielprints, geven aan uw fotokaders, shopkaders, infokaders, afscheidingen, lichtbakken, displays en standen een design touch. De mogelijkheden zij oneindig.

De dikte van het T-flex profielen die gebruikt worden voor de lichtbakken kunnen naargelang de lichtbron, de uitvoering, de grootte en de wenselijke sterkte variëren tussen de 8.5 tot 15 cm. Ook de peesdoeken van onze textiellichtbakken kan je eenvoudig in de kast plaatsen, en opspannen, en eigenhandig vervangen. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. mode of periode.

Naast onze wandlichtkasten en zelfstaande lichtbakken is het ook mogelijk volledige wanden als lichtbak te installeren. Met onze dubbelzijdige profielen kunnen we een scheidingswand plaatsen die langs beide zijden verlicht wordt.

Hieronder vindt u een overzicht van onze textiellichtbakken.

Enkelzijdige lichtkast verlicht met Power LED : Hoge lichtopbrengst voor groot formaat prints, en zorgen voor een zeer gelijkmatig lichtverdeling. Deze kasten zijn uitermate geschikt voor wandmontage, plafondophanging en als vrijstaand textiellichtkast. Het doek van de kast wordt voorzien van een siliconenpees en kan eenvoudig gemonteerd worden in het profiel.

T-flex-85, T-flex-100 en T-flex-150 zijn de verschillende lichtbakken in ons gamma.

profielen lichtbakken

Dubbelzijdige lichtkasten verlicht met Power LED : zowel hangend aan plafond als vrijstaand. Hoge lichtopbrengst voor groot formaat prints, en zorgen voor een zeer gelijkmatig lichtverdeling; Deze kasten zijn geschikt voor het opspannen van textiel prints voorzien van een siliconenstrip. Deze dubbelzijdige lichtbakken zijn speciale voor vrijstaande/losstaande of hangende lichtkasten. Dit is de perfecte oplossing om een aluminium kast met fabric/textiel geprinte doek te combineren met verlichting.

We gebruiken diverse T-flex profielen voor onze lichtbakken.

In deze categorie vindt u de mogelijkheid om de lichtkast met of zonder textieldoeken te bestellen of we kunnen de kast voor u komen plaatsen. Wilt u gelijktijdig een lichtkast met of zonder geprinte doeken bestellen, of laten plaatsen? Neemt dan contract met ons op, verzorgen wij rest voor u.

Hangende lichtbak:

De hangende lichtkast is een bestendig, laag gewicht hangend aan plafond, waar muurbevestiging niet mogelijk of gewenst is. De hangend lichtkasten zijn vrij in de ruimte op te hangen en zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar.  De kast is eenvoudig te plaatsen en het textieldoek is moeiteloos te bevestigen en/of te verwisselen.

We gebruiken diverse T-flex profielen voor onze hangende lichtbakken. De lichtkast wordt  juist op maat aangeleverd en zijn voorzien van 2 sets ophangsets RVS met staalkabel van 3 meter lengte.

In deze categorie vindt u de mogelijkheid om de lichtbakken met of zonder peesdoeken alleen te bestellen of laten plaatsen. Wilt u een lichtbak met/zonder bijpassend geprinte doek bestellen of laten plaatsen op de door u gewenste maat?… Neem dan contact met ons op, wij verzorgen de rest voor u.

Vrijstaande/losstaande lichtkasten:

Een vrijstaande textiellichtbak is een echte aandachttrekker op uw POS of POP, ideaal voor  product presentaties op beursstanden, op een winkelvloer als display of scheidingswand. Een staande lichtbak is eenvoudig te plaatsen, zowel enkel en dubbelzijdig met verlichting en op elk gewenst formaat leverbaar.  Het textiel doek is ook gemakkelijk te bevestigen, te vervangen en kan ook herbruikt wordt.

Diverse klasse voeten ter beschikking

voeten

Afmetingen: Minimum breedte 50cm- maximum breedte 250cm, minimum hoogte 50cm-maximum hoogte 250cm. Andere maat voeringen beschikbaar op aanvraag.

Gereedschap: aluminium frame dubbelzijdige display textieldoek (B1 brandwerend en wasbaar) rondom rond voorzien van platte siliconen strip.

Full color high quality bedrukking en montage ter plaatse door onze diensten mogelijk.

Perfect voor lichtkasten tot 50m2

T-flex-60, T-flex-96 en T-flex-170 zijn de verschillende dubbelzijdigee lichtbakken in onze gamma.

 

 

© 2015-2017 Acream Bvba Oude Burggrave 2, 9940 Evergem/Kluizen | tel 09/248 00 26 fax 09/258 11 26 e-mail: info@acream.be Btw BE 0560.839.350