T-Flex frames
699
page-template,page-template-page-template-full,page-template-page-template-full-php,page,page-id-699,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

T-Flex frames

Frameless textiel frames.

Aluminium frames voor textieldoeken met platte pees:

Textielframe is zowel een nieuw multifunctioneel, sterk en zeer flexibel banner systeem, als meest populair! In het verleden heeft de verbinding van een modulair aluminium frame in samenvoeging met textielprint voorzien van een siliconenstrip zich bewezen.  Het framesysteem heeft multifunctionele oplossingen die design en akoestiek combineren en u haalt meer resultaat uit uw visuele marketing. Een betaalbare oplossing voor een grootformaat print dat snel en gemakkelijk en simpel te wisselen is. Via de uitvoering van vernieuwend materiaal zijn onze aluminium profielen universeel inzetbaar. Het banner systeem is leverbaar in éénzijdige en dubbelzijdige uivoering. Plaatsing kan zowel als wandframe, vrijstaand als hangend.

Als u nu een wandframe, een vrijstaand frame, een hangend frame of een frame met LED verlichting zoekt, kunt u bij ons terecht. Wij leveren de frames compleet met montage schema  voor montage. Ten einde van wandmontage, plafondmontage of vrijstaande plaatsing (voetplaten) kunt u accessoires bijbestellen. U kunt ook voor de plaatsing op ons vertrouwen.

We gebruiken voor onze frameless textiel frame het T-flex systeem. Het T-flex is een indoor doekframe voor het snel en eenvoudig spannen van geprinte doeken. De diepte van het doekframe gaat 17mm tot 170mm, doeken zijn wisselbaar door het gebruik van siliconen pees. De doekframes kunnen zowel enkel als dubbelzijdige worden gemonteerd en een driedimensionale kubus. T-flex kan ook met behulp van een RVS ophangsysteem worden opgehangen en op voeten worden geplaatst.

Textieldoek muurframe

Bij muurframes wordt het strakke, opvallende visueel aluminium textielframe aan de muur aangebracht waarna het bedrukte doek erin gespannen wordt. Het doek hangt prachtig strak, zelfs bij zeer grote afmetingen. De constructietoepassingen zijn heel eenvoudig te monteren en hebben een licht gewicht. Textiel doek is gemakkelijke wisselbaar. Als het profiel aan de muur hangt, kunt u het doek zelf eenvoudig los en weer vast maken en het doek kan ook herbruikt worden. Dat maakt een muurframe duurzaam en zeer geschikt door de mogelijkheid van doek, en daarmee van omgeving te wisselen. Het wordt daarom ook veel toegepast bij seizoenswisselingen, merkintroducties, reclame-uitingen.

De voordelen:

Gemakkelijke montage en overal plaatsbaar

Op elke wenselijke maat beschikbaar

Textieldoek eenvoudig te wisselen, en te  herbruiken.

Hedendaagse uitstraling, puur en duurzaam

Enkel en dubbelzijdig, met/zonder lichtplaat.

Enkelzijdige frames voor wandmontage: verkrijgbaar in 17 mm  en 23 mm.

Enkelzijdig textielframe bewust voor wandmontage, een zeer populair en breed toepasbaar aluminium frame. Dit profiel wordt meestal aan de muur gemonteerd of in beursstanden en  interieurbouw. Snelle montage met simpele locksets en bevestigen tegen muur via simpele wandplaat en/of doorboren van het profiel.

t-flex t-flex hoek  t-flex
Het T-flex 17 is een geanodiseerd aluminium pees/strip doekframe van 17 mm diepte voor enkelzijdige wandmontage.
De frames worden als bouwpakket juist op maat aangeleverd en zijn voorgeboord voor eenvoudige constructie. In deze categorie hebt u alleen de mogelijkheid om de frames te bestellen met of zonder textieldoek.  Wilt u een frame met bijpassend geprint doek of zonder doek bestellen? Neemt dan contract met ons op, wij doen de rest voor u.

Enkelzijdig frameless textiel T-flex 23 Heavy

Enkelzijdig textielframe bewust voor wandmontage, een zeer populair en breed toepasbaar aluminium frame. Dit profiel wordt meestal aan de muur gemonteerd of in beursstanden en interieurbouw, Snelle montage met simpele locksets en bevestigen tegen muur via simpele wandplaat en/of doorboren van het profiel.

Het T-flex 23 is een geanodiseerd aluminium pees/strip doekframe van 23 mm diepte voor enkelzijdige wandmontage.

wand frame t flex hoek wand frame t flex

De frames worden als bouwpakket juist op maat aangeleverd en zijn voorgeboord voor eenvoudige constructie. In deze categorie hebt u alleen de mogelijkheid om de frames te bestellen met of zonder textieldoek.  Wilt u een frame met bijpassend geprint doek of zonder doek bestellen? Neemt dan contract met ons op, wij doen de rest voor u.

Dubbelzijdige frames: 46 mm zowel hangend aan plafond als vrijstaand.

t frame t-flex

Dit dubbelzijdige textielframe, speciaal voor vrijstaande/losstaande frames of hangende frames, bestaat uit een stevig modulair systeem is.  Dit is de perfecte oplossing om een aluminium frame met fabric/textiel geprinte doek te combineren. Het doek wordt voorzien van een pees/strip. Daarom wordt het zeer eenvoudig om het doek op te spannen in het frame. De doeken kunnen hierdoor ook eenvoudig en snel verwisseld worden.

Het T-flex 46 is een geanodiseerd aluminium pees/strip van 46 mm diepte voor dubbelzijdige vrijstaande opstelling. De frames worden als bouwpakket exact op maat aangeleverd en zijn voorzien van voeten. (ondergeschikt aan de maat kunnen meerdere modellen geleverd worden) In deze categorie vindt u de mogelijkheid om de frames met of zonder textieldoeken alleen te bestellen of we kunnen de frames voor u plaatsen. Wilt u gelijktijdig een frame met/of zonder geprinte doeken bestellen, of laten plaatsen? Neemt dan contract met ons op,  wij voor de rest.

Dit profiel is behoudens zijn dubbelzijdige mogelijkheid voor het plaatsen van textielprint uniek door zijn buitengroef. Hierdoor kan op een eenvoudige wijze diverse accessoires worden aangebracht en elke gewenste maat is mogelijk.  Er is ook extra versteviging voor heavy lockset.

hoek eye

Hangend frame:

Het hangend frame is een laag gewicht frame, zwevend aan muur of plafond, waar muurbevestiging niet denkbaar of gewenst is. De hangende frames zijn vrij in de ruimte op te hangen en zowel enkel als dubbelzijdig bedrukt verkrijgbaar.  De frame is eenvoudig vast te zetten en het textieldoek is moeiteloos te bevestigen en te verwisselen.

Het T-flex 46 is een geanodiseerd aluminium pees/strip doekframe van 46 mm diepte voor dubbelzijdige vrijhangende arrangement. De frames worden als bouwpakket juist op maat aangeleverd en zijn voorzien van 2 ophangsets RVS staalkabel van 3 meter lengte.
In deze categorie vindt u de mogelijkheid om de frames met of zonder peesdoeken alleen te bestellen of laten plaatsen. Wilt u een frame met/zonder bijpassend geprinte doeken bestellen of een frame laten plaatsen op uw gewenste maat?… Neem dan contact met ons op, wij zorgen voor de rest

Staand frame:

Een staand textielframe is een echte aandachttrekker op uw POS of POP, zeer aardig voor  product presentaties op beursstands, op een winkelvloer als display en room divider.  Het staand frame is eenvoudig te plaatsen en er zijn tal van mogelijkheide.en, zowel enkel en dubbelzijdig als met en zonder verlichting.  Het textiel doek is ook gemakkelijk te bevestigen en veranderen en kan ook herbruikt worden.

Divers klasse voeten ter beschikking

voeten

Afmetingen: Minimum breedte 50cm- maximum breedte 250cm, minimum hoogte 50cm-maximum hoogte 250cm. Andere maat voeringen beschikbaar op aanvraag.

T-flex Kubus:

3D Textielframe, voor het plaatsen van bedrukte peesdoeken op een /meerdere zijden. Bevestiging profielen en ophangprofielen beschikbaar, daarom kan dit aluminium frame zowel hangend als staand toegepast worden. Verlichte oplossingen zijn ook mogelijk. Door  middel van kunststof hoekstukken is montage gemakkelijk.  De Kubus textiel frames creëer een balie/ een lampenkap voor een bijzonder beurstand en interieur bekleding.

kubus profiel